Overnight Oats Hazelnootmelk

Overnight Oats Hazelnootmelk

Het heerlijke aan overnight oats vind ik, dat je er eigenlijk van alles aan kan toevoegen wat jijzelf lekker vindt. Dat is toch ideaal?! Je kan het daardoor eigenlijk nooit fout doen, iedereen heeft zo zijn eigen recept.

Je maakt de Overnight Oats de avond voordat je gaat slapen, laat het een nachtje weken in de koelkast, staat de volgende ochtend weer op, loopt naar de koelkast, pakt je kommetje met Overnight Oats en Tadaaa je kan lekker smullen van je ontbijt.

Ingrediënten (1 pers)

  • 2 tl chia zaadjes
  • 5 koffielepels havermout
  • 1 tl kokosrasp
  • 2 tl sesamzaden
  • 1 tl kaneel
  • 200 ml hazelnootmelk (of anders soort melk)
  • Halve banaan in stukjes gesneden (volgende dag)

Pak een kommetje en doe hier de chia zaadjes, havermout, kokosrasp en de sesamzaden in. Meng alles goed door elkaar met een lepel.

Schenk nu de melk erbij en roer nogmaals alles door elkaar.

Doe vervolgens over het kommetje plastic folie of aluminiumfolie, wat trouwens ook erg handig is, is om je overnight oats in een potje klaar te maken. Deksel erop en hoplaaa zo de koelkast in.

De volgende dag hoef je alleen maar je kommetje uit de koelkast te halen, lepel erbij te pakken, halve banaan in stukjes snijden en een theelepel kaneel erover heen te strooien. Enjoy! :)

Voor het de koelkast ingaat.
foto-2

De volgende ochtend met banaan en kaneel erbij.
foto-1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s