Gevulde Puntpaprika

Alhoewel ik dit gerecht het lekkerst vind met walnoten, maar deze helaas niet meer had liggen waardoor de mogelijkheid om ze te gebruiken helaas niet aanwezig was. Heb ik besloten dit recept eens te proberen met alleen de pijnboompitten. Ik vond het niet geweldig, maar het was best lekker.

Gevulde Puntpaprika (1 pers.)

1 zoete rode puntpaprika
Zachte geitenkaas
Pijnboompitten
Peper (mix)
Honing (koudgeslingerde) 
Tijm

Oven voorverwarmen op 200 graden!

Zorg er voor dat je mooie rechte paprika(s) koopt, die zijn gemakkelijk in de oven te leggen.
Snijd de paprika dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper. Vul de paprika met geitenkaas en leg de pijnboompitten erboven op. Druppel een beetje honing erover, bestrooi met tijm.

Leg de gevulde paprika voor ongeveer 10 minuten in een voor verwarmde oven.
Enjoy! :)

IMG_3999

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s